Navnet siger faktisk det hele - Guldbloggen - Den henvender sig til folk som interesserer sig for guld, og måske endda overvejer at investere i det. Guldbloggen er ikke ment som et salgsredskab, men som et debatforum, hvor vi forhåbentlig alle sammen kan blive klogere på investeringer generelt, og guld i særdeleshed

torsdag den 13. oktober 2011

Så er endnu en Dansk bank krakket, endnu engang er der tale om en forholdsvis lille bank, som havde problemer med likviditeten. At dømme udfra, hvad der indtil nu er sluppet ud til offentligheden, var her tale om en bank der egentlig var forholdsvis veldrevet. Den var så involveret i nogle suspekte udlån, fra før finanskrisens (Vol. 1) tid, som til sidst endte med at trække banken ned.
Dette krak har ført til at alle investorer i banken har mistet deres penge, da de papirer de havde investeret i, nu er værdiløse. Det er naturligvis en af de største fordele ved at investere i guld og sølv, de kan aldrig gå i nul.

Men uanset hvad man vælger at investere i, er det meget vigtigt at man sætter sig ind i tingene først. Der er mange historier, om folk der er blevet overtalt til at investere i nogle aktier, af folk der udemærket godt har vidst at det har været en dårlig investering, og som har ''glemt'' det, når vedkommende snakker med kunden.

Beslutninger der vedrører investering, bør altid blive taget på et oplyst grundlag. Det er fint at støtte sig til rådgivning fra sælgere osv. - Men det er altid en god idé selv at læse lidt op på tingene.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar