Navnet siger faktisk det hele - Guldbloggen - Den henvender sig til folk som interesserer sig for guld, og måske endda overvejer at investere i det. Guldbloggen er ikke ment som et salgsredskab, men som et debatforum, hvor vi forhåbentlig alle sammen kan blive klogere på investeringer generelt, og guld i særdeleshed

tirsdag den 10. januar 2012

Nu bliver det lidt sjovere at sælge sine smykker i Danmark

Efter 9 måneders ventetid, har vi nu endelig fået bevilling til at købe ''brugte genstande'' som det officielt hedder. Det betyder slet og ret, at vi nu også kan købe guld, som ikke regnes for ''investeringsguld'' - altså smykker, medaljoner osv.

Vi råder naturligvis ikke folk til at sælge deres guld, og slet ikke i disse tider, men der kan jo være flere grunde til at man ønsker at sælge. Nu er det ihvertfald muligt at sælge det, og samtidig også få en virkelig go' pris for det.

4 kommentarer:

  1. God mulighed for at bytte ens "skrot" guld og sølv til fine mønter eller barrer :) Vi noterer lige nyheden på vores hjemmeside.

    SvarSlet
  2. Vi fra Guldpriser har lidt svært ved at gennemskue om de valgte priser er med eller uden moms?

    SvarSlet
  3. Jeg savner rigtig meget en daglig pris på 8 karat skrotguld.
    Jeg er tidligere blevet informeret om, at den snart ville blive noteret i jeres prisskema. Prisen på 8 karat er nok mere relevant for de fleste danskere end 9 karat.

    SvarSlet
  4. Er denne tråd stadigvæk aktiv? Hvis ja, så er denne her lidt sjov, jeg tænker ata href="url">https://ursamleren.dk/guldsmed-kobenhavn/ må være Tavex bedste kunder?

    SvarSlet